Aparte Zorg

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Aparte zorg

Visie en missie.

Visie:


De visie van Aparte Zorg bestaat uit meerdere aspecten.
We staan voor: aandacht voor de cliënt, passie voor je vak, acceptatie van de cliënt met zijn/ haar beperking, respect dit is wederzijds vanuit jou naar de cliënt en van de cliënt naar jou toe, totaal je kijkt naar het totaal beeld en niet naar 1 facet, empowerment het versterken van de positieve krachten/ facetten bij de cliënt.
We focussen ons op de cliënt en wat de cliënt nodig heeft om zo goed mogelijk te kunnen functioneren thuis en in de maatschappij.
Regelmatig wordt er gecheckt door een leidinggevende en/ of de directeur (die hebben een vertrouwensband met de cliënt) of het personeel wat werkzaam is hieraan voldoet en of er een wederzijdse klik is tussen de cliënt en personeel, is dit niet het geval zal er gezocht worden naar een passende oplossing
Wij als Aparte Zorg zijn van mening dat dit bijdraagt aan een prettige werkomgeving en er een veilige omgeving gecreëerd word voor de cliënt. Anticipatie en handelen zijn een pre en dienen uitgevoerd te worden door het management. Door regelmatig te vergaderen met uitvoerend personeel weet iedereen waar er aandacht aan besteed kan worden en waar de cliënten tevreden zijn.

Missie:

Als zorgbureau vinden wij dat Aparte Zorg moet fungeren als maatschappelijk  belang voor bestaande cliënten en aankomende cliënten.
De regio waar Aparte Zorg zijn zorg levert is een groot gebied. We werken in de regio Bergen op Zoom, Woensdrecht en Roosendaal, ook werken we in Schiedam en Breda. Mogelijk wordt in de toekomst ons werkgebied uitgebreid naar andere plaatsen in Nederland.
Aparte Zorg is een zorgbureau die de behoeftes van de cliënt op nummer 1 zet.  We richten onze diensten op het gebied van wonen, welzijn, zorg en gezondheid. Daarbij zijn professionaliteit en de hoogst mogelijke kwaliteit essentieel.
Ons team bestaat uit professionals, met ieder hun eigen vakgebied en kwaliteiten.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu